AVÍS LEGAL

 

1. Objecte i acceptació

 

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, de què és titular Mixolidia, SL . La navegació pel lloc web de Mixolidia, SL atribueix la condició d’usuari de la mateixa i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s’obliga a fer un ús correcte de la pàgina web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos de l’trànsit i el present Avís Legal . El vostè respondrà davant Mixolidia, SL o enfront de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar-com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

 

2. Identificació i comunicacions

 


Mixolidia, SL
, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

· La seva denominació social és: Mixolidia, SL
· El seu CIF és: B67612309
· El seu domicili social és a: C / MIRAFLORES, 37 – (08630) ABRERA

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat .

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb Mixolidia, SL es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment

 

 

3. Condicions d’accés i utilització

 

 

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, no obstant això, Mixolidia, SL condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment de l’corresponent formulari.

 

 

Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Mixolidia, SL i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’EL Mixolidia,
SL ia no utilitzar per, entre d’altres:

 

 

· Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia de terrorisme o, en general, contraris a la llei o als l’ordre públic.
·  Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de Mixolidia, SL o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris a la pàgina web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Mixolidia, SL presta els seus serveis.

 

 

·  Intentar accedir dades d’altres persones oa àrees restringides dels sistemes informàtics de Mixolidia, SL o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
·  Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Mixolidia, SL o de tercers.
· Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
· Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma
comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
· Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

 

 

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a Mixolidia, SL , sense que puguin entendre com cedits cap de els drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

 

 

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de Mixolidia, SL , sense que pugui entendre que l’ús o accés a la mateixa li atribueixi cap dret sobre els mateixos.

 

 

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

 

 

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Mixolidia, SL i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de Mixolidia, SL dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a Mixolidia, SL . En tot cas, l’hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la home-page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre Mixolidia, SL, o incloure continguts il·lícits, contraris a les bons costums i a l’ordre públic.
Mixolidia, SL no es responsabilitza l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

 

 

4. Exclusió de garanties i de responsabilitat

 

 

Mixolidia, SL exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

· La impossibilitat d’accés a la pàgina web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
·  La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
· L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, la manera d’exemple, Mixolidia, SL no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar la la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

 

 

Així mateix, Mixolidia, SL declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. Mixolidia, SL no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. Mixolidia, SL no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 

 

 

5. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

 

 

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb Mixolidia, SL identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi a la pàgina web de Mixolidia, SL , serà d’aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més propers a la seu de (Espanya).

 

 

 

6. Publicacions

 

 

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.